Konstutställning i Göteborg 14-16 sept.

Hej på Er! ”Vi möts igen”

Nu ska två gamla Kortedalakillar, Per Blomdell  och jag Kent Larsson, ha en gemensam konstutställning i Göteborg på Föreningsgatan 2. Förhandsvisning fred 14 sept kl 18-21, ... vernissage lörd 15 sept kl 12-16 o sönd 16 sept kl 12-16.

Vi  växte upp tillsamman i Kortedala, Per  på Kalendervägen och jag på Månadsgatan. På senare år har vi börjat umgås igen och för något år sedan började vi prata om att det skulle vara kul att ställa ut tillsammans.

Jag hade konstelever under ett 10-tal år och en av eleverna var en annan Per (Per Nadén), denna person har nu en utställningslokal på Föreningsgatan 2 och han är son till Per Blomdells fru.

Jag har haft över hundra utställningar med min konst men denna utställning känns extra kul för mig eftersom jag ska ställa ut tillsammans med en gammal Kortedalavän och att stället vi nu ska ställa ut på ägs av min tidigare konstelev.

Vi kallar denna utställning för ”Vi möts igen” Välkomna till Föreningsgatan 2 i Göteborg. Förhandsvisning fred 14 sept kl 18-21. Övriga tider se ovan.